FANDOM


Thaldur Livingbeard ΙΙ.

1975 DC

O Sir Thaldur (Το χέρι της δικαιοσύνης) της οικογένειας των Livingbeard πεθαίνει από γηρατιά στην οικία του στο βορρά. Πριν πεθάνει στέλνει το μοναδικό γιο του και πολέμαρχο Boros στη νότια Aeonia, στην πρωτεύουσα του βασιλείου για να υπηρετήσει πιστά το νέο βασιλιά Ciryon III. Ο νεαρός Boros φτάνει στην πρωτεύουσα και τα νέα του θανάτου του ιππότη - πατέρα του έχουν φτάσει σε ολόκληρο το βασιλείο πρωτού φέρει ο ίδιος της πληροφορίες με την επιστολή,τους τίτλους και το οικογενειακό δαχτυλίδι. Ο βασιλιάς Ciryon III υποδέχεται τον Boros με τιμές αναγνωρίζοντας την προσφορά του νεκρού ιππότη στο βασίλειο λέγοντας στον νεαρό ότι ο Sir Thaldur υπήρξε o πιο ξακουστός  Ιππότης της Aeonia και ο πιο πιστός ακόλουθος του οίκου του Ciryon.

1990 DC

Ο Boros ένας μουσάτος ψηλόλιγνος άντρας  μετά από χρόνια εκπαίδευσης στην πρωτεύουσα και με τον τίτλο του ιππότη και υπέρμαχου του βασιλιά επιστρέφει στον οίκο του, όπου η γυναίκα του έχει φέρει πια τον γιο του στον κόσμο. Ο Thaldur Livingbeard II αναφωνεί ο Sir Boros. Τα χρόνια περνάνε και ο μικρός Thaldur μεγαλώνει. Το 2001 DC o Sir Boros φεύγει εσπευσμένα για την πρωτέουσα. Ο βασιλιάς Ciryon ΙΙΙ έχει καλέσει όλους τους υπερμαχούς του. Πριν φύγει διατάζει τη γυναίκα του και τον Thaldur ο οποίος είναι μόλις έντεκα χρονών να πάνε στον οίκο των Feryanor για να συνεχίσει την εκπαίδευσή του ο μικρός Thaldur. O Sir Sicus Feryanor υποδέχεται τον μικρό Livingbeard θεωρώντας τιμή του να εκπαιδεύσει τον εγγονό του ξακουστού Thaldur του χεριού της δικαιοσύνης. Εκεί θα γνώρισει τον  Ismond Feyanor το γιο του Sicus και θα τους συνδέσει βαθυά φιλία παρόλο που ο Ismond είναι πολύ μεγαλύτερος. Ένα χρόνο μετά ο Ismond που είναι πια δεκαοχτώ φεύγει για την πρωτεύουσα για να χριστεί ιππότης από τον βασιλιά.

2002 DC

H Αeonia φλέγεται, ο βασιλιάς Ciryon III είναι νεκρός. Ένας αγγελιοφόρος στα κόκκινα έρχεται κατευθείαν από την πρωτεύουσα στον οίκο των Feryanor, μια πολύ σκοτεινή βραδιά διαδραματίζεται. Ο Thaldur  καθόταν στην φωτιά κοντά στην πύλη. Οι στρατιώτες των Feryanor λαγοκοιμούνταν. Οι σημαίες με τη γκρίζα αλεπού κυμάτιζαν λες και ένας παράξενος άνεμος είχε σηκωθεί ξαφνικά. Ο Thaldur στεκόταν και αυτός φρουρός όχι τόσο για να φυλάει τον οίκο αλλά για να δει τον Ismond να επιστρέφει από την πρωτεύουσα ως ιππότης και περίμενε τους ξεκούραστους στρατιώτες να έρθουν να αλλάξουν τους κοιμισμένους και τον ίδιο. Κάτι μέσα του τον έκανε να ανησυχεί.

Ο Thaldur σταματά τον αγγελιοφόρο και τον ρωτά τι θέλει τέτοια ώρα στην οικία των Feryanor. Οι φρουροί κοιμούνται ακόμη. Ο αγγελιοφόρος λέει ότι δεν μιλάει σε ανήλικα παιδιά αλλά στον άρχοντα του οίκου. Οι φρουροί ξυπνούν από τα γρυλίσματα οργής του Thaldur. Ποιος είσαι ξένε. Γιατί φέρεις τα βασιλικά χρώματα με διαφορετικά σύμβολα αντί για το λευκό ελάφι; Ερχόταν απο την Βασιλιά Μάξιμο τους είπε ο αγγελιοφόρος. Αυτός ο οίκος θα πρέπει να δηλώσει υποταγή στο Βασιλιά Μάξιμο IV, βασιλιά ολόκληρης της Aeonia. Πρέπει ο άρχοντας Sicus να ακολουθήσει το νέο βασιλιά υπογράφοντας το διάταγμα υποταγής. Ο Thaldur έβγαλε το όπλο του και έκοψε το κεφάλι του αγγελιοφόρου. Ο Άρχοντας Sicus όταν έμαθε τη δολοφονία του αγγελιοφόρου, ωστόσο δεν τιμώρησε τον Livingbeard γιατί ο μικρός αποδείκνυε ότι θα γινόταν και αυτός μεγάλος πολεμιστής όπως ο πατέρας του, ωστόσο ανησύχησε για το γιο του Ismond. Μάζεψε το στρατό του και έφυγε για την πρωτεύουσα. Ο Thaldur ύστερα από πολλές μέρες περισυλλογής και μοναξιάς έφυγε για τον οίκο του.

2003 DC

Ύστερα από πολλές αντιξοότητες πείνα και δίψα ο Thaldur έφτασε στο βορρά στον οίκο των Livingbeard. Το φτωχικό του πια ήταν γεμάτο ξερόχορτα και η μητέρα του ταλαιπωρημένη από τις εργασίες. Ωστόσο ο νεαρός δίπλα στην απελπισία και την φτώχια της μητέρας του και των ελάχιστων δούλων της είδε ένα ιππότη που φορούσε γυαλιστερή πανοπλία. Δεν ήταν νέος ωστόσο φαινόταν γεροδεμένος τα όπλα του ήταν ακριβά και η κάπα του αρχοντική. Στο στήθος έφερε το έμβλημα του βασιλιά Ciryon III μόνο που πάνω από το λευκό ελάφι υπήρχε μια λευκή πανσέληνος. Ο Sir Orfiar είχε φέρει τα νέα του θανάτου του Sir Boros. Τους τίτλους και το δαχτυλίδι που είχε διαφυλάξει για να τους δώσει στον γιό του ιππότη.

"Thaldur Livingbeard II εγγονέ του χεριού της δικαιοσύνης" o πρίγκιπάς σου σε χρειάζεται είπε ο ιππότης και του έδωσε ρούχα όπλα και δύναμη.


Ο Thaldur το 2003 DC πίσω από τον Orfiar ξεκίνησε για το μυστικό κρησφύγετο του πρίγκιπα γεμάτος οργή για τον Μάξιμο , αλλα και χαρά για τον Hyperion!

2008 DC

Ο Thaldur κλείνει τα 18 του χρόνια και σύμφωνα με τους νόμους του Lorde Judge ο Πρίγκιπας Hyperion τον χρίζει ιππότη του.