FANDOM


Γενικά

House of Ciryon

Όταν o βασιλιάς αντιλήφθηκε την ύπαρξη ενός γιου του δολοφονημένου αδελφού του, ο Hyperion βρέθηκε παγιδευμένος και ολομόναχος, μακρυά από τους ανθρώπους που τον ανέθρεψαν,στις βόριες ακτές της Πελοποννήσου. Εκεί για καλή του τύχη δυο μέλη του Αxe clan του έσωσαν την ζωή από τους assassins του Βασιλιά. Στην ενηλικίωση του ο Hyperion χρίστηκε σύμφωνα με τους νόμους του Lorge Judge πρίγκιπας και  άμεσος διάδοχος του θρόνου. Ο βασιλιάς αρνήθηκε την διαδοχή και έτσι ο Hyperion συγκέντρωσε του άνδρες και τις γυναίκες της περιοχής χτίζοντας πόλεις και χωριά, δημιουργόντας ένα βασίλειο με το όνομα του Ciryon του δολοφονημένου πατέρα του.

Timeline

1686 DC:

Το House of Ciryon είναι ένας από τους βασιλικούς οίκους της Aeonia. Ιδρύθηκε από τον Ciryon Ι το 1686 στην πρωτεύουσα της Aeonia, την πόλη των Ανέμων (City of Winds) και από τότε έως σήμερα μετρά 6 εστεμμένους βασιλιάδες. Το έμβλημά του είναι ένα λευκό αρσενικό ελάφι σε μπορντώ φόντο.

2002 DC

Το 2002 καταγράφεται μια από τις πιο μαύρες στιγμές της ιστορίας της οικογένειας. Ο Ciryon III βρέθηκε δολοφονημένος στο βασιλικό παλάτι. Ο αδελφός του Μάξιμος ΙV αναλαμβάνει την εξουσία αμέσως και ακολουθεί μια από τις μεγαλύτερες σφαγές στην ιστορία της Aeonia. Πολλοί ιπποτικοί οίκοι ξεκληρίστηκαν σε μια νύχτα.

House of Ciryon - Mists of Aeonia -08

House of Ciryon - Mists of Aeonia -08

Ο Πρίγκιπας Hyperion γιος του Ciryon ΙΙΙ βλέπει σε όνειρο τη δολοφονία του πατέρα του ξυπνά και ενημερώνει τον υπασπιστή του που βρισκόταν σε επιφυλακή έξω από την κάμαρά του. Ο Sir Arjan καταλαβαίνει τον κίνδυνο και προσπαθεί να φυγαδεύσει τον Πρίγκιπα στο λιμάνι. Ενώ περνά από τα προάστια των ευγενών συναντά τους Redramor δυο αδελφούς ιππότες και τον Sir Boros αλλά δεν μπορεί να βρει το αρχηγό της φρουράς. Ο ένας από τους δυο Redramor βλέπει τον πρίγκιπα και δίνει εντολή στον αδελφό του και τουν Arjan να κρυφτούν στις φτωχογειτονιές. Ο ίδιος πηγαίνει στον οίκο των Redramor παίρνει όλα τα λεφτά του οίκου που ήταν φυλαγμένα αποδεσμεύει τους υπηρέτες του και τραβώντας το σπαθί του πολεμά μέσα στους πλούσιους δρόμους της πρωτεούσας έως τις φτωχογειτονιές. Εκεί βλέπει η μάχη να είναι σφοδρότερη. Κατευθύνεται στο καταφύγιο όπου πια βρίσκει μια ντουζίνα ιππότες του βασιλικού οίκου τον Πρίγκιπα τον Arjan και τον αδελφό του να ετοιμάζονται για μάχη.

H έξοδος από τις φτωχογειτονίες προς το λιμάνι είναι ηρωική τόσο που τα τραγούδια ακόμα αναφέρουν τα ονόματα των ιπποτών. Τελικά καταφέρνουν να περάσουν ύστερα από πολύωρη σφαγή. Οι Redramor δίνουν όλα τα χρήματά τους στον Maer από τον οίκο των Alveron ο οποίος έχει φτάσει πληγωμένος στο λιμάνι και κανονίζει με καπετάνιους πλοίων εμπορικών και πολεμικών την διαφυγή του. Δέχεται τα χρήματα μια καπετάνισα πειρατών η οποία έχει ένα μικρό πειρατικό πλοίο το οποίο έχει αράξει στην πρωτεύουσα καμουφλαρισμένο με την σημαία των Alveron.(υποτελής οίκος στον βασιλιά)

Η καταδιώξη ξεκινά από την στιγμή που η σημαία με την νεκροκεφαλή κυματίζει. Τα βασιλικά πλοία μεγαλύτερα και πιο βαριά δεν κατάφεραν να προφτάσουν το μικρό πειρατικό.

Ο Πρίγκιπας είναι ασφαλής ή έτσι νομίζει.
14959194 10209263159509520 1745053456 o

2006 DC

Ο Orfiar Redramor έχει ανήσυχο ύπνο. Η σπηλιά στην οποία διαμένουν τα μέλη του οίκου είναι παγωμένη, οι φωτιές μικρές. Ο Sigon ανησυχώντας για τον αδελφό του ταίζει τις φωτιές. Ο Arjan στέκεται φρουρός στην κρυφή πύλη του σπηλαίου. Όταν ξυπνά ο Orfiar καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Ο πρίγκιπας δεν κοιμάται στο  βάθος της σπηλιάς, έτσι ζώνεται την πανοπλία του, τα όπλα του και βγαίνει έξω από την σπηλιά. Η πανσέληνος μεσουρανεί. Ελπίζει ότι ο πρίγκιπας θα προσεύχεται στην Lady Night. Δεν τον βρίσκει στο ξέφωτο στο δάσος όπου υπάρχει βωμός της θεάς. Δίπλα στο βωμό όμως βλέπει την πόρπη του πεσμένη. Ακολουθεί τα βήματα και βλέπει ένα πλάσμα το οποίο δεν έχει ξαναδεί ποτέ. Ένα σκοτεινό πλάσμα που φαίρνει παγωνιά και απελπισία. Ακούει φωνές στο κεφάλι του. Μπροστά του στέκεται ο πρίγκιπας κρατώντας το σπαθί του πατέρα του. Ένα βασιλικό κειμήλιο που είχε αγοράσει πολύ ακριβά ο ιππότης σε μια κρυφή αποστολή στην πρωτεύουσα. Ξέρει καλά ότι ο πρίγκιπας δεν είναι ικανός για αυτό τον αντίπαλο. Τραβά το όπλο του, καταλαβαίνοντας καλά ότι πρέπει να σώσει τον πρίγκιπα. H Aγλαία το μεγάλο τσεκούρι του βάρβαρου πολεμιστή μπαίνει μπροστά από τον πρίγκιπα και o Lich demon δέχεται ένα κτύπημα απερίγραπτης δύναμης. Ο Beorod ένας βάρβαρος από την γειτονική φυλή των Incarnadines πολεμά κραυγάζοντας τόσο δυνατά που ο ιππότης και ο πρίγκιπας κοιτούν αποσβολομένοι. Στο χορό του πολέμου μπαίνει και η Magma αδελφή του Βeorod η οποία είναι η δυνατότερη γυναίκα που έχει δει ο ιππότης. Κάτω από τις γούνες και τα χαιμαλιά οι μυς τεντώνονται και χτυπούν με μανία τον Lich demon ο οποίος πέφτει νεκρός. Τότε δέκα στρατιώτες του βασιλιά εμφανίζονται στον ορίζοντα. Οι κόκκινες σημαίες του βασιλικού οίκου κυματίζουν. Μια κατά μέτωπο επίθεση ξεκινά. Οι δυο Βάρβαροι ενώνονται με τον ιππότη και τον πρίγκιπα και πολεμού τους βασιλικούς. Καταφέρνουν να επιβληθούν εξαιτίας του πολεμικού ζήλου των βαρβάρων.

Μια νέα συμμαχία ξεκινά. Ο Orfiar Redramor σφραγίζει την συμμαχία του πρίγκιπα με τους Incarnadines υπογράφοντας συμμαχικές συμφωνίες.

2016 DC

To be continued….

House of Ciryon Assets

Treasury: 33 χρυσά, 6 ασημένια

Προσοδοφόρες Περιοχές/Σύνολο: 3/3

Εισόδημα: 15 χρυσά

Αλχημιστικά Αγαθά

  • Νεκρολίθαρο/Necrock (από Περιοχή 28)
  • Ζάχαρο/Sugar (από Περιοχή 86)

Άλλα Πλεονεκτήματα

  • Εμπορικό Σταυροδρόμι (Στο τέλος κάθε event, η Φατρία που το ελέγχει αυξάνει τα χρήματα της κατά 20%)